Realiseren van uw doelen

projectmanagement-uitgelegd-2
Hoe lukt het om uw doelen te bereiken?

Als coach en voortgangsbewaker kan ik u helpen om uw voornemens m.b.t. uw persoonlijke ontwikkeling echt waar te maken. Ik kan u praktisch ondersteunen met een realistisch en concreet plan en strikt ontwikkelbeleid. Daarnaast ben ik ook een luisterend oor, een sympathisant, uw coach bij de dingen die u lastig vindt. Structuur, erkenning, maar vooral: een stok achter de deur gaat u helpen om daadwerkelijk de doelen die u heeft te verwezenlijken – niet sneller, maar ook niet langzamer dan u wenst en aankunt.

Uw doelen bereiken doet u op uw manier. Ik voeg nieuwe perspectieven toe aan uw voorkeursstijl, zodat het gemakkelijker wordt om echt daar te komen waar u naar toe wilt.

De bezieling van de lang doorwerkende psychiater

Oudere psychiaters dienen op enig moment na te gaan denken over het afbouwen van praktijk of (interim) werk. Zij stellen dit vaak uit, omdat ze nog zo verknocht zijn aan het vak en/of hun onderneming. Narcistische en obsessieve-compulsieve motieven spelen vaak een rol. En het gevoel nog nodig te zijn. Maar ook het plezier in het werk maakt dat doorwerken nog zo natuurlijk en logisch is. Toch komt er dat ondefinieerbare stopmoment: hoe anticipeer je daar op, als je niet weet wanneer het komt? Orde van Aanpakken kan u helpen met praktische begeleiding. Klik hier voor het volledige artikel in Tijdschrift voor Psychiatrie van juli/augustus 2021

Artikel van Bodegraven in Tijdschrift voor Psychiatrie juli/aug 2021
Orde van Aanpakken ggz zorgadministratie regelen
Een doel stellen is één. Maar hoe implementeer ik het?

Veel vrijgevestigde (medisch) specialisten vinden het moeilijk om daad bij woord te voegen als zij eenmaal hun doelen scherp hebben. De waan van de dag, onzekerheid of een nieuwe richting wel lukt, verantwoordelijkheidsgevoel: er kan van alles in de weg zitten. Maar ook de eigen voorkeursaanpak kan beperkingen hebben: soms helpt het om een ander perspectief toe te voegen, om echt tot succes te komen. Voor deze specialisten kan ik:

Helpen om een concreet actieplan te maken: hoe ga je nu echt je eigen ontwikkeling regisseren?
Ondersteunen bij de praktische uitvoering van het plan
Coachen in het betrekken van perspectieven waar de specialist zelf minder snel aan denkt.

Door ondersteuning te vragen bij je eigen ontwikkelingstraject, wordt de kans groot dat u uw doelen ook echt gaat realiseren.

Op orde met Orde van Aanpakken
Uw doelen verwezenlijkt en gerealiseerd

Mijn jarenlange ervaring met management, coaching en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling maken een ontwikkeltraject met mij een bijzonder, doch effectief traject.

Uw voordelen van ondersteuning bij uw ontwikkelingstraject zijn:

Overview en monitoring op uw eigen ontwikkeling
Toevoeging van talent waar u zelf tekort aan heeft
Een luisterend oor én stok achter de deur om echt te ontwikkelen

Over tot: de Orde van Aanpakken

projectmanagement-uitgelegd-2

Waarom overgaan tot de Orde van Aanpakken?

Ik  heb jarenlang als manager en consultant gewerkt voor organisaties in veel verschillende branches. Daarnaast ben ik al die tijd administrateur van de psychiatriepraktijk van mijn partner. Wat ik het beste kan is regelen en zaken op orde stellen. Altijd met oog en respect voor de mens. En altijd geordend, doortastend en enthousiast. Ik help graag ondernemers met het regelen van die dingen waar zij zelf niet aan toekomen, maar die wel moeten gebeuren. Altijd met de mentaliteit van aanpakken!

Dit krijgt u bij de Orde van Aanpakken:

Overzicht
Uw zaken op orde
Handen uit de mouwen

De Orde van Aanpakken regelt uw zaken écht!