Uw project en/of verandertraject aangepakt

Op orde met Orde van Aanpakken
Projectmanager of ad interim manager nodig?

Als ervaren change en project manager help ik graag organisaties bij het implementeren van hun doelstellingen. Ik ben inzetbaar als projectleider of als (ad interim) teamleider, bij verandertrajecten van verschillende omvang. Of het nu een operationeel kortlopend project is, dat door tijdgebrek maar niet van de grond komt, of een groter langdurig traject bij organisatieverandering en strategische implementatie: ik regel het voor u.

handen-uit-de-mouwen-groene-jurk-2
Daadkrachtige, hands-on aanpak

Mensen die mij kennen zullen mij altijd typeren als: doortastend, van aanpakken, recht door zee. Op transparante, resultaatgerichte en energieke wijze geef ik leiding aan (project)teams. Ik ben overzichtelijk en bondig in mijn verantwoording aan de directie, en helder en gestructureerd in mijn aansturing naar de medewerkers. Omdat ik jarenlang ervaring heb als manager en consultant, begrijp ik wat er nodig is om veranderingen écht tot stand te brengen, en leg ik steeds de nodige verbindingen om tot écht resultaat te komen.

projectmanagement-uitgelegd
Uw project geïmplementeerd en afgemaakt

Omdat ik een implementator en afmaker pur sang ben, stranden uw trajecten niet in schoonheid bij gemaakte plannen of mooie beloften. Bij de Orde van Aanpakken wordt uw traject écht geïmplementeerd.

Uw voordelen bij project- en changemanagement zijn:

Daadkracht, enthousiasme en energie
Écht resultaat
Succes bij implementatie en afmaken

Over tot: de Orde van Aanpakken

projectmanagement-uitgelegd-2

Waarom overgaan tot de Orde van Aanpakken?

Ik  heb jarenlang als manager en consultant gewerkt voor organisaties in veel verschillende branches. Daarnaast ben ik al die tijd administrateur van de psychiatriepraktijk van mijn partner. Wat ik het beste kan is regelen en zaken op orde stellen. Altijd met oog en respect voor de mens. En altijd geordend, doortastend en enthousiast. Ik help graag ondernemers met het regelen van die dingen waar zij zelf niet aan toekomen, maar die wel moeten gebeuren. Altijd met de mentaliteit van aanpakken!

Dit krijgt u bij de Orde van Aanpakken:

Overzicht
Uw zaken op orde
Handen uit de mouwen

De Orde van Aanpakken regelt uw zaken écht!