Afbouwen van uw praktijk

projectmanagement-uitgelegd-2
Heeft u moeite om echt te stoppen met uw praktijk?

Als coach en voortgangsbewaker kan ik u helpen om uw voornemens om te stoppen met uw praktijk echt waar te maken. Ik kan u praktisch ondersteunen bij een realistisch afbouwplan en strikt krimpbeleid. Daarnaast ben ik ook een luisterend oor, een sympathisant, uw coach bij het loslaten van datgene dat u jarenlang gedreven heeft in uw vak. Structuur, erkenning, maar vooral: een stok achter de deur gaat u helpen om daadwerkelijk te komen tot een afbouw van uw praktijk – niet sneller, maar ook niet langzamer dan u wenst en aankunt.

Het afbouwen van uw praktijk is in feite een rouwproces. Daar zitten niet alleen een plan en beleid achter, maar vooral ook het onderkennen van de factoren die het zo moeilijk maken om los te laten.

Begin nu met IFMS

Voor veel vrijgevestigde psychiaters is het nog onduidelijk hoe zij precies IFMS kunnen implementeren in hun praktijk. En wanneer ze hier aan dienen te beginnen. Maar of u nu in 2020 geherregistreerd wordt of niet, u bent verplicht om per 2020 aan een vorm van IFMS te doen. Orde van Aanpakken kan u helpen met uw traject. Klik hier voor informatie over IFMS en de 3 meest voorkomende misvattingen

IFMS inregelen VVPAO Alkmaar e.o. Orde van Aanpakken
Orde van Aanpakken ggz zorgadministratie regelen
Afbouwen van uw praktijk t.b.v. pensionering of noodgedwongen

Veel vrijgevestigde (medisch) specialisten vinden het moeilijk om te stoppen met hun eigen praktijk. Hun passie, ervaring, onafhankelijkheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel zit eigenlijk in de weg om strikt op hun 67e te stoppen met werken. Of eerder, als omstandigheden daar om vragen. Voor deze specialisten kan ik, ook na hun 67e:

Helpen om een concreet afbouwplan te maken: hoe zorgt u voor afvloei van patiënten?
Ondersteunen bij opzeggen van abonnementen en aangegane verplichtingen door de jaren heen
Coaching in loslaten van het verantwoordelijkheidsgevoel, de behoefte om ‘mee te blijven doen’: het rouwproces omtrent de afbouw.

Door ondersteuning te vragen bij de afsluiting van deze belangrijke levensfase, kunt u op acceptabele wijze een tijdvak afsluiten en vooruitkijken naar een nieuwe fase in uw leven.

Op orde met Orde van Aanpakken
Uw praktijk afgebouwd en overgedragen

Mijn jarenlange ervaring met management, coaching en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling maken een afbouw-traject met mij een bijzonder, doch effectief traject.

Uw voordelen van ondersteuning bij de afbouw van uw praktijk zijn:

Ondanks dubbele gevoelens een verstandige afronding
Regie op één van de belangrijkste ontwikkelingen in uw carrière
Een luisterend oor én stok achter de deur om echt te stoppen

Over tot: de Orde van Aanpakken

projectmanagement-uitgelegd-2

Waarom overgaan tot de Orde van Aanpakken?

Ik  heb jarenlang als manager en consultant gewerkt voor organisaties in veel verschillende branches. Daarnaast ben ik al die tijd administrateur van de psychiatriepraktijk van mijn partner. Wat ik het beste kan is regelen en zaken op orde stellen. Altijd met oog en respect voor de mens. En altijd geordend, doortastend en enthousiast. Ik help graag ondernemers met het regelen van die dingen waar zij zelf niet aan toekomen, maar die wel moeten gebeuren. Altijd met de mentaliteit van aanpakken!

Dit krijgt u bij de Orde van Aanpakken:

Overzicht
Uw zaken op orde
Handen uit de mouwen

De Orde van Aanpakken regelt uw zaken écht!